Mannen aan 't Fornuis - Archief MaFfe menu's
Mannen aan 't Fornuis

Archief MaFfe menu's

Hieronder een overzicht van onze voorbije MaFfe menu's

2017
november

2014
januari februari maart april

2013
januari februari maart april mei september november december

2012
januari februari maart april mei

2011
januari februari maart april mei september november

2010
januari februari maart april mei juni september december

2009
januari februari maart april mei juni september december

2008
januari februari maart april mei juni september december

2007
januari februari maart april mei juni september december


Eetfestijnen

2010 2009 2008


Partners aan Tafel

2010 2009 2008



2017

november
  • Hachis parmentier
  • Chocolademousse
Naar begin pagina

2014

april
  • Orechiette met spinazie en kaas
  • Lamsbout met honing en citroentijm, geglaceerde wortelen en gratin dauphinois
  • Soufflé met Cointreau
Naar begin pagina
maart
  • Carpaccio van vis met kriekvinegrette
  • Kalfslapje Orloff met Westmalle Dubbel
  • Chocolade-ijs met sabayon van Kasteelbier
Naar begin pagina
februari
  • Buildetjes met geitenkaas, honing en rozemarijn
  • Ierse steak bearnaise (de echte!) met gebakken aardappelen
Naar begin pagina
januari
  • Gegrilde sintjacobsoesters
  • Kalfsoesters met rivierkreeftjes of langoustines
Naar begin pagina

2013

december
  • Seizoensoep
  • Paddenstoelensoufflé
  • Aardappelmuffins
  • Gebakken fazantenborstfilet
Naar begin pagina
november
  • Irish coffee van groene asperges en truffel
  • Wildmedaillons met champignonrösti
Naar begin pagina
september
  • Oosterse groentenballetjes
  • Gerookte makreelfilet met appelblokjes en kerriesaus
  • Gevulde kwarteleitjes
  • Brabantse roomsoep
  • Varkenshaasje met pepersaus, gevulde champignons en kroketten
  • Zwitserse appeltaart
Naar begin pagina
mei
  • Zeeduivel met in groene thee gekookte rijst met groenten en thee-saus (4) – recept Johan Vandenberghe
  • Kalfsblanket met asperges en morieljes
Naar begin pagina
april
  • Gegrilde lamsfilet, geroosterde paprika’s, Anna-aardappelen
  • Ricottacrème met chocolade
Naar begin pagina
maart
  • Sint-jacobsoesters met beure blanc
  • Normandische tongfilets met hertoginnenaardapelen
  • Knibbelkenstaart
Naar begin pagina
februari
  • Kikkererwtensoep met eekhoorntjesbrood
  • Lam in rode wijn
  • Cantucini
Naar begin pagina
januari
  • Biefstukproeverij, gebakken aardappelen, Waldorfsalade
  • Sabayon met aardbeienlikeur
Naar begin pagina

2012

mei
  • Asperges met gerookte zalm en Maltezer saus
  • Gebraden duif, erwtenpuree, nieuwe aardappelen
  • Aardbeientaart met mascarpone
Naar begin pagina
april
  • Creoolse scampi
  • Lamskoteletten met Indische groentencurry
  • Brownies
Naar begin pagina
maart
  • Kip met knoflooksaus
  • Varkenskroon, witloof, knolselderpuree, mosterdsabayon
  • Chocoladetiramisu
Naar begin pagina
februari
  • Gepocheerde tongschar rolletjes met wittewijnsaus
  • Gebakken noordzeetong met botersaus
  • Geroosterde zalmmoot met remouladesaus
  • Gefrituurde pladijsfilets
  • Gestoofde rode poon
  • Rode poon in papillotte
Naar begin pagina
januari
  • Oestersoep
  • Kalfsoester met vintage archiducsaus en aardappelflan
  • Baba au rhum
Naar begin pagina

2011

november
  • Bloemkoolquiche
  • Reemedaillon met fruit en groenten
  • Cassonadewafels
Naar begin pagina
september
  • Soep met zomergroenten
  • Gebraad met tian van courgettes met groene groenten
  • Oliebollen met citroen
Naar begin pagina
mei
  • Gevulde kerstomaatjes met sardientjes
  • Crispy bacon en wortelpuree met erwten
  • Quiche van spinazie, munt en fetakaas
  • Paling in 't groen
  • Gegrilde lamskoteletjes
Naar begin pagina
april
  • Vissoep
  • Biefstuk à la bordelaise met gebakken aardappelen
  • Sinaasappelcake
Naar begin pagina
maart
  • Visballetjes in cidersaus
  • Andalousisch stoofvlees
  • Eclairs
Naar begin pagina
februari
  • Kabeljauwfilets met Nantuasaus
  • Lamskoteletten met erwten en wortelen
Naar begin pagina
januari
  • Lamsspiesje met venkel
  • Kip in rode wijn
  • Chocoladetaart met koffie
Naar begin pagina

2010

december
  • Sint-jakobsschelpen met remoulade en paprikaboter
  • Hazenrug met mosterdsaus, pastinaakpuree en gevulde aardappelen
  • Moelleux met chocolade
Naar begin pagina
september
  • Kruidige kaas
  • Tussenribgebraad met groenteterrine
  • Cassata Pontecorvese
Naar begin pagina
juni
  • Spiesje van tomaten en ham
  • Bierbroodje met kaas
  • Gekruide zalmfilets
  • Biefstuk met notenpesto
  • Lamsenvelopjes
  • Oesterzwammensalade
  • Hamburgers
  • Tomatensaus
  • Sla van aardappelen en groenten
Naar begin pagina
mei
  • Frisse lentezalm
  • Griet met asperges
  • Aardbeienbavarois
Naar begin pagina
april
  • Frisse oesters
  • Lamsfilet met groenteterrine
  • Citroentaart
Naar begin pagina
maart
  • Mossel- en scampitorentje
  • Parelhoenfantasie met paddenstoelen
  • Karamelflan
Naar begin pagina
februari
  • Flensjes met prei en geitenkaas
  • Cassoulet
  • Irish Coffee
Naar begin pagina
januari
  • Scampi met sinaasappel en witloof
  • Thaise garnalensoep
  • Rog met tuinkruiden
  • Kriekentaart
Naar begin pagina

2009

december
  • Kastanjeroomsoep
  • Tournedos Rossini
  • Taart uit Nancy
Naar begin pagina
september
  • Piperade
  • Lamskoteletten met Bohémienne
  • Le Nègre
Naar begin pagina
juni
  • Gegrilde groene asperges
  • Gegrilde aubergines
  • Groenten in papillotten
  • Knoflookbrood
  • Gegrilde banaan
  • Gegrilde ananas
Naar begin pagina
mei
  • Slaatje van zalm en groene linzen
  • Visblanket met asperges
  • Aardbeien
Naar begin pagina
april
  • Slaatje van scampi en ananas
  • Cannelloni
  • Fruitcrumble
Naar begin pagina
maart
  • Gebakken kalfszwezerik met duivelsaus
  • Matelote van kalfsvlees
  • Normandische flensjes
Naar begin pagina
februari
  • Indiase erwtensoep
  • Lamsfilet in een kruidenjasje
  • Witte chocolademousse
Naar begin pagina
januari
  • Thaise pompoensoep
  • Kabeljauwhaasje met zalf van aardpeer en gekonfijte prei
  • Perendessert
Naar begin pagina

2008

december
  • Petit gris met slakkenboter
  • Tournedos béarnaise
  • Perentaart
Naar begin pagina
september
  • Gevulde sardines
  • Gevulde konijnenrug
Naar begin pagina
juni
  • Mixed grill met Italiaanse ovengroenten
  • Gevulde perziken
Naar begin pagina
mei
  • Flensjes met asperges
  • Kreeft met bisquesaus
Naar begin pagina
april
  • Bladerdeegtaartje met zeevruchten en bisquesaus
  • Gesmoorde duiven met erwten op Franse wijze
Naar begin pagina
maart
  • Kruidige gahakballetjes
  • Raïta
  • Zuiderse varkensrollades
  • Gemarineerde lamskoteletten met ratatouille
  • Brownies
Naar begin pagina
februari
  • Praline van zalm en kabeljauw
  • Konijn op jagerswijze
  • Aardappelgnocchi
Naar begin pagina
januari
  • Pastinaaksoep
  • Kip met dragonroom
  • Chiboustroom met peren
Naar begin pagina

2007

december
  • Kreeft à l'Américaine
  • Appelkrokantje
Naar begin pagina
september
  • Venkelsoep met scampi
  • Gesmoorde kwartels met rozijnen
Naar begin pagina
juni
  • Zeebarbeel in papillot
  • Saltimbocca
  • Taart met ricotta en aardbeien
Naar begin pagina
mei
  • Asperges met gerookte zalm
  • Linguini met groene asperges en basilicumtomaatjes
  • Kalfskoteletten, gekaramelliseerde appels, rösti
Naar begin pagina
april
  • Kaasvlinders
  • Lamskoteletten met fijne uienpuree en gratin dauphinois
  • Sinaasappelmascarpone met chocolade
Naar begin pagina
maart
  • Paling in 't groen
  • Kalfsblanket
Naar begin pagina
februari
  • Gebakken zeebaarsfilet met tomatenfondue
  • Chocoladedessert met limoncello
Naar begin pagina
januari
  • Palet van noordzeetong
  • Rundsmedaillons met bospaddenstoelen
  • Zwitserse appeltaart
Naar begin pagina

Eetfestijn 2010
  • Aperitief met hapjes
  • Kastanjeroomsoep
  • Gevulde konijnenrug met groententerrine
  • Vanilleparfait met frambozencoulis
Naar begin pagina
Eetfestijn 2009
  • Aperitief met antipasti
  • Minestrone
  • Kalfsrolletjes "Signori al forno"
  • Degustazione di cioccolato e gelato
Naar begin pagina
Eetfestijn 2008
  • Aperitief met hapjes
  • Scampi met citroen en vanille
  • Kalfsmedaillon met amandelsaus
  • Chiboustroom met peren
Naar begin pagina

Partners aan Tafel 2010
  • Hapjes
  • Mouclade
  • Herfstduivel
  • Tiramisu?
Naar begin pagina
Partners aan Tafel 2009
  • Hapjes
  • Knolseldersoep met kreeftravioli
  • Gevulde konijnenrug
  • Rozijnenparfait met karamelfiguren
Naar begin pagina
Partners aan Tafel 2008
  • Hapjes
  • Gebakken kabeljauw met preimousseline
  • Duif of Reerug met schorseneren
  • Gevulde schuitjes
Naar begin pagina

Bijgewerkt op 17/08/2018 - Stephane Schoubben